Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Beleggen in aandelen en cryptomunten

Deze website gaat over beleggen in aandelen en cryptocurrencies.

Aandelen kopen voor dummies

In het geval je net bent begonnen met het kopen van aandelen kan het behoorlijk moeilijk zijn te bepalen welke van al die aandelen niet mogen ontbreken. Speciaal voor eenieder die net begonnen is met belegen, hebben wij wat mooie aandelen bij elkaar gezocht. Bij ieder aandeel beschrijven we wat voor onderneming erachter steekt en wat dat bedrijf precies doet. Tot slot vertellen we je ook nog eens waarom het een passend aandeel zou zijn om in te investeren. Via dit artikel kun jij vervolgens bepalen of je de getipte aandelen gaat opnemen in je beleggingsportefeuille of toch verder zoekt.

Pharming aandelen

Pharming Group N.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van medicijnen. Pharming Group heeft een medicament geproduceerd tegen angio oedeem. Dit medicijn heet Ruconest en wordt in de VS als veelbelovend gezien. Pharming heeft het alleenrecht op de productie van Ruconest tot halverwege 2026. Daarbij heeft de Pharming Group de rechten om zich te richten op medicijnen voor nog eens 3 (zeldzame) ziektes. Aandelen in Pharming Group kunnen een meerwaarde zijn, omdat de waarde vooralsnog laag staat en er binnen Pharming nog veel ontwikkelingen gaande zijn. Wel nadelig aan de aandelen Pharming is dat de middelen voor een beperkte groep patiënten bestemd zullen blijven, waarmee de afzet gering kan blijven.

Tesla aandelen

Ongetwijfeld aan van de meest gesproken aandelen van de laatste tijd is het aandeel van autobedrijf Tesla. De waarde op de beurs van een aandeel is in een aantal jaren gigantisch toegenomen en over de kop gegaan en dat is natuurlijk heel goed nieuws voor mensen met aandelen in Tesla. Nu leeft de vraag of je aandelen in Tesla aan wil schaffen. Een aandeel van Tesla is zo vreselijk veel geld waard dat je er ook een heleboel leuke andere aandelen voor kunt aanschaffen. Experts in de beleggingsbranche menen dat het aandeel enorm wordt overgewaardeerd en vrezen dat de prijs binnenkort zal zakken. Voor investeerders kan dat dan wel weer een mooie kans zijn om alsnog aandelen in het bekende autobedrijf in het portfolio op te nemen.

Sun Hydrogen aandelen kopen

Aandelen in waterstof doen het altijd goed. Ben je nog zoekende naar een aandeel in een dergelijk bedrijf? Dan kan een aandeel in het bedrijf Sun Hydrogen een mooie aanwinst voor je portefeuille zijn. Sun Hydrogen is een nieuw en jong bedrijf uit Californië in de VS. Sun Hydrogen heeft een vernieuwende methode bedacht en ontwikkeld waarbij je energie wint door zonlicht te mixen met waterstof. Een lekker groen aandeel, waar goede verhalen over rondgaan. De meeste waterstofaandelen zijn al zeer gestegen in prijs, maar omdat dit nog om een nieuw bedrijf gaat kun je het aandeel HYSR voor een klein bedrag aan je beleggingen toevoegen.

Aandelen in Spineway

Ben jij zoekende naar kansen in bedrijven die zich met medische applicaties bezighouden? Concentreer je dan eens op het Franse concern Spineway SA. Dit medische bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van protheses en heeft hier veel nieuwe kansen in gezien. Dankzij hervormingen binnen het management is de aandeelkoers enige jaren terug aanzienlijk omlaag gegaan. Maar dat zegt niets over de ambities van het bedrijf Spineway. Op de planning staat Spineway SA met haar protheses een hoge positie zal vergaren in Azië. Dat biedt volop mogelijkheden voor aandeelhouders in dit ambitieuze bedrijf uit Frankrijk.

Beginnen met aandelen kopen

Het selecteren van aandelen kan best een karweitje zijn. Zeker als je net nieuw bent zijn er heel veel aandelen en beleggingsproducten dat je niet nadenkt en besluit gewoon in het wilde weg wat aan te kopen. Daarmee beleg je onbedoeld in bedrijven en de aandelen die je niet snapt of die later niets waard lijken te zijn. We adviseren je dan ook om je stevig te verdiepen in de kennis van de aandelen die je op het oog hebt. Zodoende voorkom je dat je aandelen en producten koopt die onderaan de streep niets opleveren. De reeks aandelen die we in dit artikel kort met je doorgenomen hebben kun je beschouwen als een kans voor als je nog maar net gestart bent met beleggen in bedrijven.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article