Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Beleggen in aandelen en cryptomunten

Deze website gaat over beleggen in aandelen en cryptocurrencies.

Bekijk deze crypto coins

Cryptocurrencies zijn niet meer weg te denken in de hopelijk winstgevende wereld van beleggers. Ondanks het feit dat beleggen in cryptocurrencies gezien wordt als een heel andere vorm van beleggen zijn er veel beleggers die hun kansen wagen en cryptocurrencies kopen. Groot voordeel van cryptocurrency is dat de waarde aanzienlijk kan stijgen en crypto veel wordt besproken online. Een nadeel is dat de waarde van crypto schrikbarend snel kan zakken en zelfs volledig waardeloos kan worden. Bitcoin is de bekendste munt, maar er komen steeds meer altcoins in beeld die zeker de moeite van het bekijken absoluut waard kunnen zijn. Door middel van dit artikel zetten we een paar cryptomunten voor je in een overzicht.

De Bitcoin (BTC)

Bitcoin is de bekendste cryptomunt die we intussen kennen. Veel mensen hebben het nieuws gevolgd van deze digitale munt, die sneller gestegen is dan de goudprijs. Iemand die een paar jaar geleden voor een paar euro nog Bitcoin kocht mag zich vandaag de dag zeer rijk rekenen. Maar de hoge waarde van Bitcoin weerhoudt investeerders niet tegen om Bitcoin te blijven omarmen. Ondernemingen kiezen er ook vaak voor om Bitcoin als betaalmiddel toe te staan en de koers van Bitcoin kan ineens flink stijgen. Maar er is ook heel veel risico, want de Bitcoin kan tientallen procenten dalen op een dag. Je belegde geld kan dan ook aanzienlijk dalen in waarde. Desondanks is de Bitcoin vast en zeker de moeite meer dan waard.

Cardano (ADA)

De Cardano coin is een geliefde cryptomunt, die steeds meer verkocht wordt en die nog prima betaalbaar is. De cryptomunt hangt vast aan een technologie binnen haar eigen blockchain, waarmee veilig, snel en makkelijk gegevens, documenten en bestanden uitgewisseld kunnen worden. Omdat Cardano een flexibel netwerk hanteert zijn er tal van veranderingen, wijzigingen en vooral verbeteringen aan te brengen. Dat versterkt de positie van de cryptocoin heel erg, want de meeste andere crypto technieken zijn niet meer aan te passen na lancering. De Bitcoin is daar een duidelijk voorbeeld van. Cardano coins kun je opslaan in je digitale wallet, maar veiliger is het om ze te bewaren op een cold device zoals de bekende Nano Ledger of een van de andere hardware wallets.

TRON

Cryptocurrency TRON (afkorting TRX) groeit enorm in haar populariteit en wordt steeds meer op Nederlandse websites van brokers aangeboden. Steeds vaker duikt TRON op in lijstjes van altcoins met potentie, wat dan weer kansen biedt voor mensen die voor weinig centen aan TRON willen komen. TRON is ontwikkeld in de Verenigde Staten en gebruikt de cryptocoin TRX in een goed vormgegeven blockchain. De techniek achter de blockchain van TRON is voornamelijk gericht op energiezuinigheid, waaronder bandbreedte. Wat dat betreft wordt de TRON gezien als een duurzame, groene cryptocurrency, met veel potentie. De TRON mag je zien als een veelbelovende crypto die je nog voor weinig geld aan kan schaffen via diverse websites in binnen- en buitenland.

Cryptocurrencies kopen

Digitale munten, de cryptocurrencies, zijn altijd aan het bewegen en dat biedt kansen aan beleggers en investeerders die bereid zijn wat meer risico te nemen. Er is bij de handel in cryptocurrencies namelijk altijd risico als we met een kritische blik kijken naar de beweeglijkheid en de wisselende koersen van de cryptomunten die we tot onze beschikking hebben. Omdat er duizenden alternatieve coins worden aangeboden op het web kan het moeilijk zijn om een goede en verantwoorde keuze te maken. Met dit artikel proberen we je op weg te helpen door een aantal kans hebbende, bekende en onbekende munten te beschrijven voor je. Wel belangrijk is het om altijd zelf research te doen naar de technologie achter een bepaalde crypto coin voordat je tot aanschaf ervan over gaat. Het is goed om kennis te hebben over de cryptovaluta die je wil gaan kopen.
 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article